MirrorVue Mirror TV Hospitlaity Banner: A woman holding a Zepp Remote control
MirrorVue Mirror TV PRO Idiom Logo MirrorVue Mirror TV Pro Centric Logo MirrorVue Mirror TV OLED Icon
MirrorVue Mirror TV Hospitlaity Banner: A woman holding a Zepp Remote control with texts
MirrorVue Mirror TV OLED Banner

Compatibel met LG en Samsung Hospitality TV's.

Ervaar de fusie van verfijning en innovatie door de geavanceerde technologie van LG en Samsung hospitality TV's te combineren met de ongeëvenaarde elegantie van het hoogwaardige spiegelglas van MirrorVue. Deze krachtige alliantie creëert een ongeëvenaarde sfeer van luxe en stijl en luidt een nieuw tijdperk van automatisering en verfijning in.

Transformeer het interieur van uw hotelkamers door de nieuwste technologische ontwikkelingen te integreren en tegelijkertijd de tijdloze charme en verfijning te behouden die uw gasten verwachten. Met MirrorVue kunt u elke gast het allerbeste laten zien, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring die een blijvende indruk achterlaat.

MirrorVue Mirror TV OLED, Pro Centric, and Pro Idiom Icons Banner
MirrorVue Mirror TV installed in a living room for entertainment

MirrorVue met OLED: Ongeëvenaarde visuele ervaring

Ervaar adembenemende resultaten door ons MirrorVue spiegelglas te combineren met de nieuwste OLED TV-technologie. Deze uitzonderlijke combinatie zorgt voor een levendige, kristalheldere weergave en een uniek design waar elke gast versteld van zal staan. Mis de kans niet om uw gasten de ultieme entertainmentervaring te bieden waarnaar ze hunkeren door deze innovatieve fusie te omarmen.

MirrorVue Mirror TV OLED, Pro Centric, and Pro Idiom Icons Banner
MirrorVue Mirror TV Insalled in an Elevator for Advertisement

Moeiteloze installatie

Ons ongeëvenaarde spiegelglasontwerp wordt geleverd met een op maat gemaakte beugel die aan de achterkant van de spiegel wordt bevestigd, zodat de installatie naadloos en efficiënt verloopt. Met deze beugel kunt u de TV in slechts enkele minuten monteren en uw hospitality TV stevig aan het spiegelglas bevestigen. Dit maakt niet alleen de installatie eenvoudig, maar biedt ook gemakkelijke toegang tot het paneel wanneer dat nodig is.

MirrorVue Mirror TV installed in a dressing room

De ultieme make-upspiegel voor veeleisende gasten

Maak kennis met de passpiegel die je gasten op de hoogte houdt van het laatste nieuws, het weer en televisieprogramma's. Uitgerust met een verdwijnend scherm en een optioneel touchscreen, verbetert onze MirrorVue TV moeiteloos hun ervaring. Met de Smart Touch-functie kan elke app op het apparaat worden bediend met een simpele handbeweging, waardoor gasten het gevoel hebben dat de wereld binnen handbereik is.

MirrorVue Mirror TV installed in a luxury bathroom with candles

High-Tech badkamerspiegel

Onze MirrorVue TV kan worden aangepast aan elke gewenste maat en vorm en geeft een nieuwe definitie aan de traditionele badkamerspiegel die je in hotels vindt. Met ingebouwde LED-verlichting en een TV die vrijwel overal in het spiegelglas kan worden geplaatst, biedt MirrorVue een prachtig alternatief voor conventionele make-upspiegels.

MirrorVue Mirror TV OLED, Pro Centric, and Pro Idiom Icons Banner
MirrorVue Mirror TV installed in a luxury bathroom with candles
MirrorVue Mirror TV Installed in a Luxury Home with Text image

MirrorVue: Geniet van elk moment.

Geniet van elk moment
met MirrorVue

Ontdek hoe onze innovatieve MirrorVue TV de ervaring voor uw gasten kan verbeteren en gewone ruimtes in luxueuze toevluchtsoorden kan veranderen. Kies voor MirrorVue en laat uw gasten genieten van elk moment met stijl, raffinement en geavanceerde technologie.

Heb je meer vragen?

We horen graag van je over je aankomende project. Neem gerust contact met ons op info@evervue.be en geef ons aanvullende informatie. Ons team helpt u graag met al uw vragen en problemen. Bij MirrorVue zijn we toegewijd aan het leveren van ongeëvenaarde service en ondersteuning aan onze klanten, om een naadloze ervaring van begin tot eind te garanderen.

MirrorVue Mirror TV Hospitality Image of a woman with Headphones and Laptop