Vanishing Mirror TV: Ongeëvenaarde kwaliteit en innovatie

Bij MirrorVue onderscheidt onze toewijding aan het leveren van producten van de hoogste kwaliteit ons als wereldleider in de spiegel-tv-markt. We streven er voortdurend naar om de nieuwste technologie in onze producten te verwerken, zodat onze klanten kunnen genieten van een uitzonderlijke ervaring.

llustration demonstrating the impressive functionality of a vanishing mirror TV, transforming between a reflective mirror and a high-resolution television.

TV-KWALITEIT

MirrorVue tilt je kijkervaring naar nieuwe hoogten met een verbluffende 4K-resolutie voor tv-formaten van 28" en groter. Met onze dynamische en levendige schermen geniet u van kristalheldere beelden en een detailniveau dat uw inhoud echt tot leven brengt.

Ontdek het verschil met MirrorVue

Kies MirrorVue voor een unieke combinatie van geavanceerde technologie en elegant design. Onze vanishing mirror TV's passen naadloos in elke ruimte en bieden zowel stijl als functionaliteit zonder compromissen.

A luxurious gold-framed mirror TV is elegantly positioned to face the bed for a refined and comfortable experience.

Adembenemende audio achter de spiegel: Indringende geluidservaring

Hoewel MirrorVue verbluffende beelden levert met een 4K-resolutie, geloven we dat een echt uitzonderlijke entertainmentervaring ook eersteklas audiokwaliteit moet omvatten. Daarom hebben we waterdichte luidsprekers van hoge kwaliteit geïntegreerd in onze vanishing mirror TV's, voor een rijke en meeslepende geluidservaring.

Superieure geluidskwaliteit

MirrorVue wordt standaard geleverd met 2x10 Watt luidsprekers voor 15,6" en 22" schermen en 2x15 Watt luidsprekers voor 28" tot 100" TV's. Deze ingebouwde waterdichte luidsprekers zorgen ervoor dat uw audio-ervaring net zo uitzonderlijk is als de beelden, door een kristalhelder geluid te leveren dat het verbluffende scherm aanvult.

Complete entertainmentervaring

Met MirrorVue kunt u genieten van een complete entertainmentervaring die adembenemende beelden en boeiende audio combineert, allemaal naadloos geïntegreerd in een stijlvolle spiegel. Onze vanishing mirror TV's bieden een perfecte balans tussen luxe, technologie en prestaties, waardoor ze de ideale keuze zijn voor elke ruimte.

MirrorVue Mirror TV Internal Speakers Image and MirrorVue TV Sceen

Externe sprekers:
De ultieme bioscoopervaring

Verbeter je MirrorVue-ervaring met onze reeks hoogwaardige externe luidsprekers, ontworpen voor een meeslepende bioscoopervaring bij jou thuis. Onze SW50 & SW80 inbouwluidsprekers kunnen rechtstreeks op je MirrorVue worden aangesloten zonder dat je een extra versterker nodig hebt, voor een naadloze audio-upgrade.

MirrorVue Mirror TV SW50 Recessed Speakers Image in White Background
Vochtbestendig en geluid van hoge kwaliteit

Onze SW50 & SW80 externe luidsprekers zijn ontworpen met het oog op vochtbestendigheid en zijn geschikt voor verschillende omgevingen, waaronder badkamers en spa's. Deze eersteklas luidsprekers bieden een uitstekende geluidskwaliteit en zorgen ervoor dat uw MirrorVue een complete entertainmentervaring biedt die niet onderdoet voor die van een bioscoop.

 • Photo of the MirrorVue SW50-6, a versatile external speaker suitable for environments like bathrooms and spas in the UAE, used with Mirror TVs.
 • Photo of the MirrorVue SW80-6, a versatile external speaker suitable for environments like bathrooms and spas in the UAE, used with Mirror TVs.

Geïntegreerde lichtopties: Pas uw MirrorVue-ervaring aan

Pas uw MirrorVue aan met onze reeks verlichtingsopties, ontworpen om de perfecte verlichting voor elke omgeving te garanderen. Verbeter de esthetiek en functionaliteit van uw vanishing mirror TV met onze elegante en efficiënte verlichtingsoplossingen.

Kies uit verschillende geïntegreerde verlichtingsopties om uw MirrorVue te personaliseren en de ideale sfeer te creëren. Van subtiele achtergrondverlichting tot heldere en efficiënte LED-verlichting, wij bieden een scala aan keuzes om de perfecte verlichtingsoplossing voor uw ruimte te garanderen.

Image of a Vanishing Mirror TV in the UAE, highlighted by its stylish Model A integrated cool light.

Veiligheid 12-24V: Wereldwijd compatibel

MirrorVue wordt gevoed door een veilig 12- of 24-voltsysteem en heeft een eigen universele voeding, waardoor hij geschikt is voor gebruik in elke regio ter wereld (de wisselstroomstekker verschilt per regio). Dit zorgt ervoor dat je je MirrorVue gemakkelijk kunt installeren en er op elke locatie van kunt genieten, terwijl je de grootst mogelijke veiligheid behoudt.

The photo showcases the seamless integration of technology and daily routines for a convenient and educational experience.

Sluit elk apparaat aan: Naadloze integratie

MirrorVue biedt moeiteloze connectiviteit, zodat je met gemak een breed scala aan apparaten kunt aansluiten. Onze vanishing mirror TV's zijn uitgerust met up-to-date poortopties, waaronder HDMI, USB, Audio-out, 12V stroomingang en 24V stroomingang. Op verzoek kunnen we ook RS232 toevoegen voor nog meer veelzijdigheid. Sluit je favoriete apparaten aan, zoals Apple TV of een Android Box, en geniet van al je favoriete programma's op je MirrorVue.

MirrorVue Mirror TV Port Options
MirrorVue Mirror TV Port Options Back Panel of the TV

Compatibel met Set Top Box: Eenvoudige upgrades

Met het geïntegreerde vak voor settopboxen van MirrorVue kunt u apparaten zoals Android TV, Apple TV of andere settopboxen gemakkelijk opslaan en aansluiten. Dankzij deze functie kunt u uw systeem in de toekomst gemakkelijk upgraden, zodat uw MirrorVue up-to-date en zo goed als nieuw blijft.

MirrorVue Mirror TV Set-Top Box compatible with Netflix, Youtube, Spotify, and Direct TV

Zepp & Aqua-afstandsbediening:
Verbeterde controle en gemak

Zepp-afstandsbediening: Superieure toegankelijkheid

De Zepp-afstandsbediening biedt nog meer toegankelijkheid, met een ingebouwd toetsenbord voor eenvoudige navigatie en verbeterde bediening. Deze intuïtieve afstandsbediening zorgt ervoor dat je moeiteloos met je MirrorVue kunt werken en gemakkelijk toegang hebt tot al je favoriete content.

Verhoog uw MirrorVue-ervaring met de perfecte combinatie van luxe, technologie en toegankelijkheid, allemaal binnen handbereik.

 • MirrorVue Mirror TV Zepp Rmote Control Image in Black Background
 • MirrorVue Mirror TV Aqua Remote Control White in Front and Side View
MirrorVue Mirror TV Zepp Rmote Control Image in Black Background

Actieve ventilatie: Optimale prestaties behouden

MirrorVue is ontworpen met een eigen actief ventilatiesysteem om de interne luchttemperatuur te regelen en ervoor te zorgen dat uw apparaat in topconditie blijft. Deze geavanceerde functie zorgt voor optimale prestaties en verlengt de levensduur van uw vanishing mirror TV.

MirrorVue Mirror TV Cooling Fan Zoomed Image

Ingebouwde ontdooier: Kristalhelder zicht

Upgrade je MirrorVue met de optie om een ingebouwde ontdooier toe te voegen, zodat je spiegel helder en mistvrij blijft, zelfs na een warme douche. U hoeft de spiegel niet meer af te vegen om een schoon en helder zicht te behouden. We bieden ontwasemers in verschillende vormen en maten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

MirrorVue Mirror TV Defogger Technology used by a woman getting ready in the bathroom

Gemakkelijk te bedienen: Moeiteloze interactie

Je MirrorVue bedienen was nog nooit zo gemakkelijk. Kies uit een reeks bedieningsopties, waaronder stembediening, een hoogwaardig touchscreen en de efficiënte Zepp-afstandsbediening. Deze geavanceerde functies zorgen voor een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring, zodat u optimaal van uw MirrorVue kunt genieten.

 • MirrorVue Mirror TV used with Smart Touch System by a man in a clothing store
 • MirrorVue Mirror TV Voice Control Logo in Black Background
 • MirrorVue Mirror TV Zepp Remote Text in Black Background
MirrorVue Mirror TV used with Smart Touch System by a man in a clothing store

Wat zit er in de doos?

MirrorVue biedt je alles wat je nodig hebt voor een soepele en naadloze installatie. Bij aankoop van een MirrorVue,
kun je verwachten dat de volgende onderdelen in het pakket zitten:

 1. Spiegel TV: De elegant ontworpen TV met verdwijnspiegel combineert stijl en functionaliteit voor een uitzonderlijke entertainmentervaring.
 2. Mounts: Bevestigingen:
 3. Op afstand: Een gebruiksvriendelijke afstandsbediening voor moeiteloze bediening van en interactie met je MirrorVue.
 4. Voeding: en universele voeding, compatibel met wereldwijde spanningsnormen, zodat je MirrorVue op elke locatie kan worden gebruikt.
 5. Installatiehandleidingen (alleen downloaden): Gedetailleerde installatiehandleidingen met stapsgewijze begeleiding om je MirrorVue eenvoudig te installeren
MirrorVue Mirror TV Easy to Control Zepp Remote Control in Black

Mirror Feeds V1.4.0:
Blijf op de hoogte

Mirror Feeds is een gratis slimme toepassing die speciaal is ontworpen voor je slimme spiegel, zodat je altijd op de hoogte blijft. Met MirrorFeeds blijf je moeiteloos verbonden met de wereld om je heen:

Mirror Feeds Logo
 1. Zakelijk: Navigeer door de snelle zakenwereld met realtime updates en inzichten
 2. Entertainment: Ontdek de laatste trends en het laatste nieuws uit de entertainmentwereld.
 3. Gezondheid en wetenschap: Blijf op de hoogte van de nieuwste doorbraken en ontwikkelingen in gezondheid en wetenschap.
 4. Technologie: Blijf op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.
 5. Aandelen en valuta: Volg de financiële markten met live updates over aandelen en valuta.
 6. Het weer: Controleer de plaatselijke weersomstandigheden en -voorspellingen voor je huidige locatie.
 7. Aanpassing: Pas de lay-out van je feeds aan je voorkeuren en stijl aan.
Image showcasing a vanishing smart mirror TV of high quality, offering a unique and innovative viewing experience.
Mirror TV with real-time weather, location, time, and date display, offering a comprehensive and convenient information hub at a glance.
Image showcasing a mirror TV with a display showing stocks and weather information, providing a convenient and informative viewing experience.
Image featuring a silver frame smart mirror TV with a weather display, offering a stylish and informative viewing experience.
Image showcasing a luxury mirror TV in the UAE, combining elegance and technology for a premium viewing experience.

SPECIFICATIES

TV Sizes
VIDEO15.6"22"28"32"40"50"55"60"65"75"85"100"
TV-schermLED BacklightOLEDLEDOLEDLED Backlight
Beeldverhouding16:9
Resolutie720P1080P4K, 3840 x 2160
AUDIO
UitgangAudio Versterkt, Audio Niet Versterkt
Ingebouwde audioversterker2 x 10 Watts2 x 15 Watts
BEHUIZING
IPX-classificatieIPX5IPX4
Materiaal TV-behuizingAluminium poedercoaten
Dikte TV-behuizing1.3" / 33mm2" / 50mm
TV-SYSTEEM
Spanning Ingang12 Volts VDC24 Volts VDC
Ingangen3 x HDMI2 x HDMI (CEC, ARC and EDID), Power
MATEN
TV-afmetingen (in)13.4" x 7.5"18.7" x 10.5"24.5" x 13.5"27.4" x 15.5"34.4" x 18.9"42.9" x 24.1"47.71" x 26.8"49.8" x 28.2"56.2" x 31.6"65.0" x 36.5"73.2" x 41.2"84.9" x 47.8"
TV-afmetingen (mm)340 x 191474 x 266624 x 343695 x 393874 x 4811092 x 6131212 x 6831267 x 7181428 x 8041647 x 9251860 x 10462158 x 1214
Min. Spiegelgrootte (in)19" x 16"25" x 19"30" x 23"34" x 29"40" x 27"49" x 32"53" x 35"56" x 36"64" x 41"71" x 44"80" x 53"92" x58"
Min. Spiegelgrootte (mm)490 x 413621 x 491770 x 575856 x 7301010 x 6701232 x 8021345 x 8781427 x 9101626 x 10251810 x 11102031 x 13372328 x 1483